SAT hírek
Naptár

Ajánló

Szolgáltatásaink

A S.A.T. hírei

Mi az az airsoft?

Mi is az az airsoft?

A FEGYENC

 

 

Szervező: Tomi Holliday

 

Helyszín: Kalocsa, volt orosz laktanya

Időpont:  2016.02.28. 8:00-15:00 

 

Nehéznek találtam a rabságot ,ezért úgy döntöttem kettő fegyenc társammal véget vetünk ennek az állapotnak .Fakitermelés közben sikerült semlegesítenünk az egyik őrt ,futásnak eredtünk de társaim elkaszálta egy géppuska sorozat .Szerencsém volt ,most itt lapulok egy csatornában mely ürülékkel van tele .Az őrség lázasan keres eddig eredménytelenül .Van időm elmélkedni azon ,hogy kerültem ebbe a slamasztikába .Nevem Kalányos Vendel ex C.I.A. ügynök vagyok .Betörtem egy Orosz repülőgépgyárban és megszereztem a legújabb Orosz rádió elektronikus harci rendszerről az összes információt . C.I.A. is igényt tartana a csomagra de 20 év után nagyon megutáltam a céget .Ezért 7 barátommal létrehoztunk egy kisebb magánhadsereget .Kapcsolataink és múltunk révén szert tettünk egy Orosz SZU-24 -es harci repülőgépre .Mi szerettük vólna felhasználni a technikát .De sajnos a küldetésem kudarcot vallott köszönhető ez a remek Orosz hírszerzésnek .Mielőtt elfogtak sikerült elrejtenem mindent .Ezért is vagyok még életben .Rengeteg vallatás kínzás után sem szedtek ki semmit belőlem .Társaim tudják ,hogy elfogtak és tudom eljönnek értem .És azt is tudom ,hogy a CÉG sem hagyja annyiban az ügyet .Ezért rejtve kel maradnom és éjszaka megpróbálok eljutni az evakuálási zónában .Ahol remélhetőleg találkozom a barátaimmal.

Central Intelligence Agency tudomást szerzet a szökésről , egy helyi ügynöktől ezért Burt Simpson kapitányt és különítményét azonnal a térségben vezényelték .A feladatuk a következő fogják el Kalányos Vendelt és társait semlegesítsék majd szerezzék meg a rádió elektronikus harci.

 

Az Orosz titkosszolgálat is azonnal Kalányos keresésére küldött egy különleges egységet .Kalányos élve kel nekik addig amíg meg nem tudják ,hová rejtette a csomagot .Természetesen tudnak az Amerikai jelenlétről ,és felkészültek rá.

Néhány szó a játék menetről :Csak azok játszhatnak a játékon akik jelentkeztek rá .Név szerint tudni fogom ki melyik oldalon fog játszani .Regisztrációnál mindenkitől kérni fogom a következő tárgyak bemutatását .Ezeknek hiányában sajnos nem játszhatsz : Találat jelző kendő ,egy darabb medic szalag / mi nem tudjuk és nem is akarjuk ezeket biztosítani ki -ki hozzon magával /.Bakancs ,és a dress code pontos betartása.

 

Dress code :C.I.A. Multicam,Acu digit,Woodland

 

Orosz: bármilyen katonai ruházat /Multi és Acu kivételével /akiknek nem egyértelmű piros karszalag.

 

Kalányos barátai :Bármilyen egyszínű katonai ruházat .Csak is kizárólag egy színű lehet mindegy milyen színű.

 

Akiknek nem egyértelmű a ruházatuk mehetnek Orosz oldalra ,NINCS KIVÉTELEZÉS SÓGOR, KOMA , JÓ BARÁT.

 

Regisztráció és eligazítás után a csapatok elfoglalják a kiindulási pontot ,ami egyben a bázisuk is lesz ahova Kalányost kel eljuttatni élve .Majd tartani kel a pozíciót egészen a játék végéig .Kalányos meg is szökhet ezért szigorú őrizett ajánlott .Kalányos rabolható a lényeg kinél lesz a játék végén Kalányos .Amennyiben Kalányos barátai kiszabadítják ,megtalálják Kalányost ő is harcolhat a szabadságáért.

 

Egyéb szabályok : Rajmozgás minden oldalon kötelező .Oldal parancsnokokat a helyszínen kijelölöm .Ők majd elosszák a rajokat megkönnyítvén a szervezést . Raj létszám 5 fő egy darab dedikált mediccel .Csak a Medic gyógyíthat ..Medicet csak is kizárólag másik Medic, öngyógyítás nincs .Kivérzési idő 5 perc .Ha a sérűlt tűzvonalban van üljön vagy feküdjön le .Sérültet csapat társ mozgathatja vállra tett kézzel . Baráti tűz ,fegyver találat van ./Másodfegyverrel lehet folytatni /,épületben egyes lövés ,épületből ki és be 10 méteren belül szintén egyes lövés .Szemüveget semmilyen körülmények között nem veheted le .Ha valamit elfelejtettem később pótolom . Köszönöm ha végig olvastad Pacsi !

 

Szemek Mogadishu Felett

 

 

 

 

Szervező:AirsoftDoki
Dátum: 2015-09-26
Beugró: 2500 Ft.
Helyszín: Szabadszállás
Elérhetőség: 20/9908884
Minimum: 50 
Kapu nyitás: 12.00
Kronózás kezdete: 12.30
Eligazítás: 13.30
Játék kezdési dátum: 2015-09-26
Játék kezdés: 14.00
Játék végi dátum: 2015-09-27
Játék vége: 12.00
Kapu zárás: 16.00
Szabályrendszer: Doki
Jármű használat: Igen
Ágyú használat: Nem
Pirotechnika engedélyezett: Nem
Kötelező: Szemvédelem
Ajánlott: Maszk, tracer
Játék hivatalos weblapja:Klikk ide
Térkép://www.google.hu/maps/place/Szabadsz%C3%A1ll%C3%A1s/@46.8900581,19.2209866,411m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x474230f755ef2a49:0x1aaa01b9e3c6d034!6m1!1e1" style="color: rgb(255, 255, 255); font-family: 'Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 14.3px; line-height: 20.02px; background-color: rgb(0, 0, 0);">Klikk ide

 

 

Somáliában az 1980-as évek végére a központi kormányzat és fennhatóság teljes hiányában az összeomlott állam csak földrajzi fogalom. Az állam összeomlásával szubállami szereplők veszik át a régiók felett az uralmat, kiépítik saját biztonsági hálózatukat.
Ilyen volt Mohammed Farrah Aidid aki gyakorlatilag Szomália legerősebb hadurává vált.
A milicisták kifosztották a kikötőkben lévő segélyszállítmányokat, amit később pénzért értékesítettek. Az egyesített különleges hadműveleti vezetés (Joint Security Operations Command – JSOC) létrehozta a Task Force Ranger-t (TF Ranger), amelynek feladata Aidid és legfőbb parancsnokainak elfogása volt.
1993. október 3-án az amerikaiak „fülest” kaptak, hogy Aidid és emberei a Bakara piac mellett a Black Sea körzetben lévő épületben gyülekeznek. Zöld utut kapott az akció, a támadásra 16 helikoptert, Rangereket, Deltásokat, valamint földi konvojt küldtek,összesen 160 embert. A milicisták viszont két Black Hawk helikoptert lelőttek, és az amerikai csapatok olyan csatában találták magukat, ahol minden irányból tűz alá vették őket. A reptérről küldött felmentő csapatok heves tűzharcba keveredtek.

 

Az egyedi védőfelszerelés remélem mindenki számára egyértelmű: a szem védelme kötelező,
a többi opcionális. Mivel itt sok épület harcra lehet számítani érdemes megfontolni a maszk használatát.
Találat jelzővel az összes játékosnak rendelkeznie kell.
Az elzárt területeket senki sem használhatja, a pálya határait átlépni tilos.
Az airsoft fegyverekre és kiegészítőkre szóló szabályokat kötelező betartani. Ezeket a szabályokat a honlapon megtaláljátok. Viszont a félreértések elkerülése miatt a csőtorkolati sebességre vonatkozó határokat itt is megtaláljátok:
350 Fps/0,20g -ig marok és CQB fegyver szabadon használható az egész játék téren.
420 Fps/0,20g -ig általános lövész fegyver épületen belüli célpontok esetén egyes különben automata lövés mód.
450 Fps/0,20g -ig golyószóró, géppuska épületben csak épületen kívüli célpontok esetén használható másod fegyver kötelező
600 Fps/0,20g -ig DMR, Sniper csak egyes lövés másod fegyver kötelező
A szervezők és megbízottaik utasításait kötelező betartani.
Nincs 16-os korhatár.

 

Somali :
Ruházat: szinte bármi, a képzettebb egyének rendelkeztek némi katonai ruházattal amit civil darabokkal egészítettek ki. A melegítő nadrág trikóval klasszikus összeállítás.
OldaL pk.:Basajev

A területen a városban a játék elején tartják az eligazítást, hogy melyik épület melyik vezető bázisa lesz. Erre kell koncentrálniuk a védekezést. A kijelölt bázisokon kívül, bármelyik másik épületet is elfoglalhatják, de a bázis ettől nem változik. Azt nem tudják, hogy az US milyen sorrendben támadják az épületeket. 

Tárazás: itt folyamatosan engedélyezett, de egyszerre csak két tár lehet betöltve. Max. BB mennyiség 300 db a két tárban.

Céljuk a terület megtartása, a vezetők védelme esetleges kiszabadítása.
Természetesen a NATO csapatok visszaszorítása. Az US lőszeres ládák megszerzése.

US TASK Force Ranger
Ruházat: Bármilyen "egységes nyugati" minta. Mellény, sisak, ghilli megengedett.
Oldal Pk.:Slim, Zarilye

Az oldalnak felderítést kell végrehajtani, meg kell találniuk a körözött személyeket. 
Amint megvan a vezetők helyzete, megkezdődhet a támadás.
Csak az az épület támadható, amit a központ engedélyezett! 

Tárazás: Tárak száma nem korlátozott, az egyszerre betárazott BB mennyiség 600 db. Tárazás HQ, illetve lerakott lőszeres ládáknál. 
(ezek őrzése erősen ajánlott)

A NATO HQ támadható mert nem ez a visszaálló pont.
Céljuk a terület megszerzése, a helyi vezetők elfogása, 
biztonságos területre szállítása az u.n. kihallgató helységbe. Ott 30 percig fogva tartani.

Resident Evil : A Kaptár

 

 

Sztori: 

Létezik Amerikában egy Védernyő Vállalat (Umbrella Corporation) nevű szervezet, amely titkos vegyi kísérleteket végez egy föld alatti létesítményben, a Kaptárban. Az egyik tudós kifejleszt egy vírust, A "T-vírust". A vírust elkobozza a Védelmi Vállalat és kísérletezni kezd vele. Hamar kiderül, hogy a mellékhatások borzalmasak! A vírus szétterjed a Kaptárban és minden ott dolgozót megfertőz. Amikor a Védelmi Vállalat tudomást szerez a Kaptárban történtekről, leküld egy kommandós csapatot, hogy szerezzék meg a vírust és juttassák a védelmi zónába. Az áramellátás kikapcsolása után gyorsan rájönnek hogy mi a mellékhatása a szernek, a T-vírus az összes halott dolgozót zombivá változtatta és igen fertőzőek lettek! A csapatnak 4 órája van hogy megszerezzék a vírust és elszállítsák biztonságban a védelmi zónába.
---------------------------------------------------------
Helyszín: Kalocsa, volt orosz laktanya

Játék időpontja: 2015.11.07

Gyülekező : 18 : 00 - 18 : 30

Eligazítás: 18 : 45

Játék kezdete: 19 : 00

Játék vége : a játék addig tart amíg játszani szeretnénk 

Részvételi díj: Ingyenes 

Részvétel feltétele: 2010–es MASZ szabályzat + helyi szabályrendszer (aki ennek nem tesz eleget, azt 10-30 percig tartó kiállással büntetjük), működőképes fegyver akkumulátorral.

Helyi szabály rendszer: 1. Csak akkora résen lövünk
át amekkorán átfér egy ember
2. Az épület 10 méteres körzenén belül szigorú egyeslövés
3. Épület 10 méteres körzetén belül mesterlövész nem tartózkodhat ( a tetőn sem )

Kötelező felszerelés: szemvédő, piros lámpa illetve sima lámpa ,megfelelő ruházat viselése. Torkolat Tűz imitálás KÖTELEZŐ

Ajánlott felszerelés: maszk CQB-hez, térd és könyökvédő, ivózsák vagy kulacs, étel, ital
--------------------------------------------------------------------------------

Umbrella Corporation:

Feladat: 1. T-vírus megtalálása
2. T-vírus ellenszerének megtalálása 
3. Vírusok elszállítása a biztonsági zónába 
4. Túlélni a Kaptárt 

Medik:
Ha lelőnek akkor a társad egyszer medikálhat második találat esetén viszaállópontra mész újraéledni.
Akit elkap egy zombi NINCSEN MEDIK az is zombivá változik. Amint elkap egy zombi elmész a tárazóba lerakod biztonságban a fegyveredet és vissza állsz a játékba mint zombi.

Minden Umbrellásnak kell hogy legyen piros lámpa aminek állandóan kell világítania és jól látható helyre kell raknia fej vagy kar. 
Szigorúan egyes lövéssel szabad játszani. 

Dresscod: Teljes fekete ruházat vagy rovosi ruházat ( fehér )
--------------------------------------------------------------------------------
Civilek: 

Feladat: 1. T-vírus megtalálása
2. T-vírus ellenszerének megtalálása 
3. Vírusok elszállítása a biztonsági zónába 
4. Túlélni a Kaptárt 
Medik:
Ha lelőnek akkor a társad egyszer medikálhat második találat esetén viszaállópontra mész újraéledni.
Akit elkap egy zombi NINCSEN MEDIK az is zombivá változik. Amint elkap egy zombi elmész a tárazóba lerakod biztonságban a fegyveredet és vissza állsz a játékba mint zombi.

Minden Civilnek kell hogy legyen piros lámpa aminek állandóan kell világítania és jól látható helyre kell raknia fej vagy kar.

Szigorúan egyes lövéssel szabad játszani. 

Dresscod: Bármilyen ruházat de NEM lehet FEKETE
----------------------------------------------------------------------------------

Zombi: 

Feladata: 1. őrjöngeni
2. megenni minden embert 
3. védeni a vírust 

Medik: Egy zombi akkor hal meg ha 3-szor eltalálják. Ha a zombi meghal legugol vagy lefekszik ott ahol meghalt és 1 perc múlva újra éled azon a helyen hol van.
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------

Ha a bármelyik fél győz úgy értve mindenki zombivá változik vagy a "T-vírust" sikeresen megtalálják és kijuttatják, után új kört kezdünk.

Modern War

Csapatunk 2015.02.22.-én Kalocsán a Modern War airsoft játékon járt,ahol "kis" csapattársunk híressé tette rajunkat kitűnő helytállásával és fegyelmezettségével.

 

További cikkeink...

  1. Modern War

Bejelentkezés

Kategóriák

Hamarosan

There are no up-coming events

Naptár

Július   2018
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Támogatóink

nmiemet logo szinesemmi logonea 01